De Vaatwasser en Wasmachine Monteur in Groningen!

Vaatwasser   Wasmachine   Wasdroger   Koelkast

 

wasmachine

De hoeveelheid was in uw machine

 

Probeer uw wasmachine niet te vol te stoppen. Let op de trommelgrootte van uw apparaat. Laat altijd genoeg ruimte over om het water en het wasmiddel hun werk te laten doen.

Het gebruik van wasmiddelen

Gebruik liever geen vloeibaar wasmiddel. Dit lost niet genoeg op bij lagere temperaturen en hecht zich in uw wasmachine. Dit komt de levensduur van uw apparaat niet ten goede! Gebruik voor uw witte en bonte was de daarvoor bedoelde waspoeder. Op de verpakking van de wasmiddelen staat aangegeven hoeveel u ervan moet gebruiken. Maak gebruik van bijgeleverde maatschepjes en/of wasbolletjes om overdosering te voorkomen.
Het wasprogramma

Het wasprogramma is afhankelijk van het type wasgoed. Kijk in uw aangeschafte producten naar de wasvoorschriften die te vinden zijn op de labeltjes en houd u daaraan. Voor het behoud van uw wasmachine kunt u het beste 1 x in de maand een was op 95 graden draaien. Dit zorgt er voor dat restjes wasmiddelen en eventuele organismen wegspoelen.
Langer plezier van uw machine

Controleer regelmatig de filter van uw wasmachine. Hier kunnen bijvoorbeeld muntstukken, haarklipjes of bh-beugels in komen te zitten. Hierdoor kan de wasmachine verstoppen.
Bron: deze algemene tips zijn tot stand gekomen door jarenlange ervaring met alle merken witgoed.

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.
Deze site is gemaakt met 
Joomla!